Behandling

Behandling

Annika är sedan 2006 lic. massör och massageterapeut och har sedan vidareutbildat sig till manuell terapeut. 2020 fick Annika sitt gesällbrev i Massöryrket.


På PTgymmet kallar vi det muskelbehandling, en behandling för dig med problem någonstans i kroppen. Det kan vara ont i en höft, problem att vrida nacken, stel i ländryggen eller axlar som bråkar.

Behandlingen börjar med att du får beskriva vad du har problem med. Sen gör Annika undersökningar för att kunna välja behandlingsformer.

Bland annat använder hon sig av mobilisering som är en mjuk och effektiv form av aktiva-passiva behandlingsrörelser för ledproblem där du är högst delaktig och har en del kontroll.

Du placeras i en viss position beroende på vad som ska rättas till och sen använder du din egen muskelkraft för att rätta till den led som ska behandlas. En skonsamt och mjukt.

Behandlingen kan innehålla en del massage, men massagen är inte i fokus. Behandlingen avslutas ofta med att du får övningar att göra för att fortsätta behandlingen hemma.

Behandlingen tar 30-45 minuter.

Du kan även boka massage hos Annika men då behöver du ett massagepaket på 5 behandlingar som du köper vid första tillfället.

Priser

  • Muskelbehandling 795 kr