SOMA MOVE® & SOMA MIND®

SOMA MOVE®

Under passet utmanar du både styrka, balans, smidighet och rörlighet. Du arbetar med fördel barfota på mattan och flödet i rörelserna involverar både händerna och fötterna. Vi sitter eller ligger inget under passets gång. SOMA MOVE® är en individuell träningsform i grupp. Det gör att både nybörjare och den mer erfarne kan utgå från sin nivå under samma pass.

SOMA MOVE® är framtaget av Linus Johansson, fysioterapeut och Cecilia Gustavsson, yogi och dansare. 2012 startade de framgångssagan SOMA MOVE® och sedan även SOMA MIND® och SOMA SLOW ®

SOMA SLOW®
Soma Slow är en långsammare variant av Soma Move. I ett lugnare tempo och med enbart stående positioner och rörelser, blir träningsformen än mer lättillgänglig.

Välkommen med din bokning!

SOMA MIND®

Ibland händer det mest när du gör som minst…

SOMA MIND® ger dig möjligheten att nå en ny nivå av funktionell stillhet. Genom SOMA MIND® kan vi på ett koncentrerat sätt nå centrering genom andning och att tydligt befinna oss i kroppens bindvävssträckningar.

Att utöva SOMA MIND® kommer samtidigt ge dig ett lugnt och fokuserat inre. Känslan är stilla, tillbakadragande och lugn. Du sitter och ligger på mattan i utvalda positioner, du genomgår en BodyScan och passet avslutas med en mycket skön och prestigelös meditation.

Du får tid att känna och att fokusera bara på dig själv på ett helt nytt sätt. Som att landa en stund i frihet och varande.

Resultatet blir en omedelbar skön känsla i kroppen och inte minst mentalt och känslomässigt. Du får en upplevelse av återhämtning, både kroppsligt och mentalt.

Passar dig som vill ha en balans mellan aktivitet och vila, prestation och återhämtning, görande och varande. Vi erbjuder Soma Mind® i en kombination med SomaMove®.

För att citera en kund: ”Soma Mind är fantastiskt, som en inre massage…”