PT Small Group

Det bästa av två världar, gruppträning och personlig träning i en grupp om max 6 personer. En grupp för dig som vill få resultat! PT Small Group är skapat för dig som gillar gruppens dynamik men känner att en större grupp inte är något för dig. Du blir sedd, får individuell coachning och teknikträning. Du delar din PT med upp till 5 personer under 50 minuter.

Passar både nybörjare och erfaren. Unna dig att under 8 veckor hitta glädjen i träningen genom ny inspirerande träning för hela kroppen. Varje vecka jobbar vi för att du ska utmanas på din nivå. Styrka, kondition, balans, statisk träning och överkroppsstyrka är smakprov på vad vi kommer att prova på.
Perfekt för dig som vill skapa en träningsrutin och vill lära känna din kropp på ett nytt sätt.

På sommarhalvåret har vi även träning i vår trädgård PTparken där vi har Small Group OUTDOOR. Kettlebells, däck, gräset och gummiband är våra redskap och himlen vårt tak. 

PT Small Group – Ett helkroppspass med styrka, rörlighet och kondition. Det är grunden i träningen hos oss. Men vi har även varianter. 

Basic – Passar dig som föredrar lite mjukare träning eller varit borta från rörelse en längre tid. Lugnare tempo och enklare teknik

Gentlemen – En grupp med endast män!

Dads and Kids – Här tränar pappor tillsammans med sina barn mellan 5-12 år. Barnen får upptäcka gymträning och papporna får samtidigt ett rejält träningspass. 

Core – Denna PT Small Group ägnas åt bålträning för en stark och stabil kärna. 

OUTDOOR – Utomhusträning i vår trädgård PTparken. Endast under sommarhalvåret.


PTgymmet_125
PTgymmet_122