Gå ner i vikt

Vi söker dig som vill gå ner i vikt tillsammans med andra i samma situation! 

Under hösten 2019 har vi en grupp för dig som lider av övervikt eller fetma och vill gå ner i vikt. Du får stöd i en grupp av personer i samma situation och tränar tillsammans för ett gemensamt mål – att på ett hållbart sätt gå ner i vikt. Att bygga styrka i kroppen, äta för resultat och gå ner i vikt. Vi varvar teori och träning för att du ska få mer kunskap inom kost och träning och nå de resultat du önskar. I början av kursen gör vi en invägning och inmätning som vi sedan följer upp kontinuerligt.

Vi använder oss även av boken Lifestyle Planner av nutritionisten Kristina Andersson (känd från Biggest loser) som du mellan träffarna aktivt arbetar själv med. Du får redskap och verktyg som kommer få dig att lyckas.

Det är din tur nu!

Måndagar 18.45-20.00 med start 26 augusti.
Gruppen träffas i sex veckor i rad för att sedan ha några veckors uppehåll mellan träffarna för en långsiktig hållbar viktnedgång.
9 tillfällen (v.35 -40, samt v. 42,45,48)

Pris: 3 475 kr inkl. boken Lifestyle Planner och träningsprogram för viktnedgång

Vill du träna enskilt så har vi paketen som passar dig!

Du har försökt det mesta! Bantat dig upp och ner, med endast viktuppgång och dåligt självförtroende som resultat. Du kämpar med livspusslet och hamnar lätt i soffan efter dagens måsten. Du saknar den energi och glöd som du önskar ha. Du har fler än en gång frågat dig varför alla andra lyckas men inte du. Du har en dröm om att bli normalviktig en gång för alla utan att späka dig eller dricka pulver. Du vill äta god mat och röra på dig! Är det dig vi pratar om?

Annika hjälper dig!
AWMed min gedigna kunskap och erfarenhet av kunder som gjort fantastiska viktresor kommer jag göra mitt yttersta för att Du ska nå ditt mål. Jag vill att du ska lyckas!
Vi kombinerar träning och kostomläggning utifrån dina behov och jag håller dig i handen på vägen.
Ibland går det lätt, ibland är det uppförsbacke, men mitt mål står fast och det är att Du ska lyckas.

Våra viktnedgångspaket!
vikt

Hör av dig i formuläret eller ring mig direkt! 073 – 673 37 71

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close