Läs mer om och boka in dig på vårens pass här

Under passet utmanar du både styrka, balans, smidighet och rörlighet. Du arbetar med fördel barfota på mattan och flödet i rörelserna involverar både händerna och fötterna. Vi sitter eller ligger inget under passets gång. SOMA MOVE® är en individuell träningsform i grupp. Det gör att både nybörjare och den mer erfarne kan utgå från sin nivå under samma pass.

Vi är aldrig fler än 10-12 stycken, så att vi ska hinna se just dig och uppmärksamma dina behov. Konceptet med små grupper gör dig inte till en i mängden. Vi har heller inga speglar i rummet. Detta för att din känsla av hur du känner i din kropp går före det visuella.

SOMA MOVE® är framtaget av Linus Johansson, sjukgymnast och författare till boken ”Vältränad – handboken för den funktionella kroppen” och Cecilia Gustavsson, yogi och dansare med egen studio på Bergshotellet i Järvsö. Båda är omtyckta instruktörer i Spring Time Travels koncept för träningsresor runt om i världen. 2012 startade de framgångssagan SOMA MOVE® och sedan även SOMA MIND®

P1020261.JPG