Aktuellt

v. 42 startar vi en ny period träning på 6 veckor  Klicka här för att se schema!

SOMA MOVE® och SOMA MIND® 

Soma Emma

 

Klicka på bilden för att läsa mer om vår gruppträning

 

PT Small Group 

Det bästa av två världar, gruppträning och personlig träning i en grupp om max 6 personer. En grupp för dig som vill få resultat! Rafi
PT Small Group är skapat för dig som gillar gruppens dynamik men känner att en större grupp inte är något för dig. Du blir sedd, får individuell coachning och teknikträning. Du delar din PT med upp till 5 personer under 50 minuter. Perfekt för dig som vill skapa en träningsrutin och vill lära känna din kropp på ett nytt sätt. Passar både nybörjare och erfaren. 

Grupperna pågår i 6 veckor och kostar 1 595 kronor.

Helkropp   
Unna dig att under 6 veckor hitta glädjen i träningen genom ny inspirerande IMG_9233 webträning för hela kroppen. Varje vecka jobbar vi för att du ska utmanas på din nivå. Parövningar, kondition, statisk träning och överkroppsstyrka är smakprov på vad vi kommer att prova på. Perfekt för dig som vill skapa en träningsrutin och lära känna din kropp på ett nytt sätt. Passar både nybörjare och erfaren.

Core 
En stark bål är nyckeln till en hållfast kropp och en förutsättning för att kunna IMG_9416 webfungera både i vardagen och vid träning utan att få ont. Gruppen riktar sig till dig som vill träna upp eller förbättra din bålstyrka, oavsett om du är träningsvan eller nybörjare. Vi lägger stor vikt på olika former av träning för mage och rygg och vi tränar med och utan redskap. Alltid fokuserat och individuellt, ibland lekfullt, men med teknik som gemensam nämnare, så att du får lära dig att träna på ett hållbart sätt.

Skicka din anmälan i formuläret längst ner på sidan. Du kan också maila direkt till info@ptgymmet.se