Aktuellt

Schema för höstens grupper hittar du här!

SOMA MOVE® och SOMA MIND® 

Soma Emma

 

Klicka på bilden för att läsa mer om vår gruppträning

 

PT Small Group 

Det bästa av två världar, gruppträning och personlig träning i en grupp om max 6 personer. En grupp för dig som vill få resultat!

Grupperna pågår i 6 veckor och kostar 1 490 kronor inkl. träningsprogram

Vecka 43, startar vi fem nya grupper, läs mer längre ner på sidan och se tider i schemat ovan.

Gentlemen NYHET! Rafi
En grupp endast för män.
”Vi ser ett behov hos män att peppas av varandra. Att träna i grupp är också något män mest gör i lagidrott. Det vill vi ändra på!” En grupp med fokus på helkroppsträning. 

Helkropp 
Unna dig att under 6 veckor hitta glädjen i träningen genom ny inspirerande IMG_9233 webträning för hela kroppen. Varje vecka har ett specifikt tema där vi jobbar för att du ska utmanas på din nivå. Parövningar, kondition, statisk träning och överkroppsstyrka är smakprov på vad vi kommer att prova på. Perfekt för dig som vill skapa en träningsrutin och lära känna din kropp på ett nytt sätt. Passar både nybörjare och erfaren.

Core 
En stark bål är nyckeln till en hållfast kropp och en förutsättning för att kunna IMG_9416 webfungera både i vardagen och vid träning utan att få ont. Gruppen riktar sig till dig som vill träna upp eller förbättra din bålstyrka, oavsett om du är träningsvan eller nybörjare. Vi lägger stor vikt på olika former av träning för mage och rygg och vi tränar med och utan redskap. Alltid fokuserat och individuellt, ibland lekfullt, men med teknik som gemensam nämnare, så att du får lära dig att träna på ett hållbart sätt.

Stark förälder – träna med din bebis 
Gruppen riktar sig till dig som är föräldraledig och som vill komma igång med din Höftlyf leträning och få hjälp utifrån dina behov. Här får du träna i en liten grupp och träffa personer som är i samma situation som du och kan både ge och få inspiration.  Din bebis kan du ha med dig i babysitter eller på filt på golvet.

Skicka din anmälan i formuläret längst ner på sidan. Du kan också maila direkt till info@ptgymmet.se

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close