Massage och koppning

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är kry-sigill-ks.pngAnnika är utbildad massageterapeut och koppningsterapeut och erbjuder behandlingar i både massage och koppning.

Hennes breda kunskap inom kropp, träning och hälsa ger henne möjlighet att hjälpa Dig mer än bara på massagebänken. Under behandling ger hon gärna förslag på övningar Du kan göra för att ta hand om Din kropp mellan behandlingarna. Hon arbetar massageterapeutiskt med din kropp, på bänken, med redskap och med stretch.

Vid behandling med koppor ger vi en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter i musklerna. Koppning är en mycket kraftfull behandling där vi jobbar med bindväven i kroppen. Det är en skön effektiv behandling som passar de flesta. Trötta tränade ben, stela kontorsryggar och för dig som behöver mer energi och få ner spänningsgraden i kroppen.
Koppning kombineras med klassisk massage.

Boka tid

Behandlingstid 25 eller 45 min
Pris: 525/725 kr

Investera i din kropp och köp ett klippkort:
5×45 min 3 495 kr  (699kr/behandling)

Har du friskvårdsbidrag på jobbet täcker även det massage.

Vill du boka hittar du lätt din tid på knappen ovan genom Bokadirekt och har du frågor så går det bra att maila mig på Annika@ptgymmet.se eller höra av dig på 073 – 673 37 71