Digital kostrådgivning

Digital kostrådgivning

Har du svårt för att få rutin i din mat och få vardagen att funka? Är du hungrig en timme efter lunch eller småäter på kvällen? Skulle det vara bra med någon som höll lite koll på dig, någon som håller dig i handen och hjälper dig framåt?

Är det dig vi pratar om? I så fall är detta tjänsten för dig.

Hur går det till?

Du kommer fota din mat och dryck varje dag. Bilderna laddar du sen enkelt upp, dag för dag, i en mapp på Google Drive. Varje måndag ger Annika dig feedback på din matvecka.

Du får inte… kostscheman dag för dag där jag bestämmer vad du ska äta. För jag vet att det inte kommer funka. Det som låter som en trygghet att någon annan bestämmer, är inget du lär dig något på i längden. Jag vill utbilda dig, skapa nya vanor hos dig och att du på riktigt skapar ett långsiktigt tänk.

Efter första veckan får du en längre, utförlig genomgång av din mat, vad du behöver tänka på och vad du kan lägga till. Du får listor på frukost- och mellanmålsförslag samt några recept på exempel på mat du kan laga och var du kan hitta inspiration.

Du får allt som pdf-filer i din personliga mapp på Google Drive. Har du frågor som dykt upp under veckan får du svar även på dem. (När du bokar tjänsten får du mer utförlig information kring det tekniska som inte är svårare än att skicka sms. Du kommer dock att behöva en gmail-adress, så ange gärna denna nedan när du anmäler dig)

Efterföljande måndagar får du fortsatt respons på din mat från föregående vecka och jag tittar på vad som gått bra och vad vi behöver jobba lite extra med. Du får stöd och peppning och jag fortsätter svara på eventuella frågor som har dykt upp.

Priser

Du väljer själv när du vill börja, dock ska det vara en måndag och du kan välja att få hjälp en, fyra eller åtta veckor.

Sagt om digital kostrådgivning

Min kropp mår mycket bättre (såklart!) betydligt mindre sugen på sötsaker, eller hungrig överlag under dagen. Har längtat efter skillnad på helg och vardag! Även mina arbetsbyxor gled på bättre i helgen. Älskar detta upplägg!! Så KUL!
 /Helen Lättman – kund 8 veckor